Digital clock

Thursday, May 13, 2010







Salam...
sebenarnya ana nak tanya pendapat enta/enti semua ttg cover nih...ana nak jadikan novel blog ini ke dalam buku...mybe bwh uitm...atau mane2 syarikat...minta pendapat ya...buku berbeza sikit dengan blog...ada tambahan...nantikan...:)
salam alaik...

4 comments:

Anonymous said...

salam..
covernya mungkin boley diperbaiki lagi..rasanya logo yg dititipkan kurang bersesuaian..ctik muslimah yg jadi model tok cver page..bakal zaujah ya?? :) tahniah..moga nta mendapat pilihan yg tepat dlm memilih sayap kiri perjuangan kelak..amiin
troskn usaha..mga ALLAH memberkati dan membantu usaha mereka yg menaikkan syiarNya..amin

skdr pdgan..ampun maaf..
wassalam.

Nazatul Zulaika said...

Salam Alyas. Alhamdulillah. Tahniah2. Semoga hasilnya nnt mendapat sambutan. Ana berkenan cover yg atas. Warnanya lembut, lebih sesuai.

Ana said...

Assalamu'alaika,
yg url link tuu mungkin boleh letak di cover blakang buku instead of the front cover, gambar zaujah mungkin bole centerkan sedikit(bawahkan sedikit),dan mungkin juga bole kurangkan bil warna utk cover (tajuk warna lain, nama pengarang warna lain, side pun warna lain-terlalu byk warna)-wallahu'alam...

hamizul said...

Assalamualaikum...

hmmm nampak terlalu simple,

kebanyakan orang sememangnya slalu guna pink untuk novel2 perasaan ni..

model dah ok, kalau boleh tambahkan hiasan background di belakang agar tidak nampak kosong.

Text TITLE "Mencari Humaira..." dah ok boldkan skit, tapi text yang bawah "Cinta tak semestinya......"

kurang sesuai.. text tu menampakkan ketidaksesuaian buku.

maaf terlalu direct..
buku ini boleh menjadi medium Dakwah, Semoga Allah Permudahkan...
=D